РусEn

balakhilya.com.ua

Показать меню

Зосереджуватись на вічному, а не на тимчасовому

Весь світ навколо нас є тимчасовий. І це те, що нас тримає тут, це те, на чому ми зосереджені. Це представляє собою все наше життя – тимчасове. Але коли ми маємо знання і коли ми маємо допомогу мантр, ми можемо все більше і більше переносити фокус на вічне. І почати зосереджуватися на нашому справжньому житті та на наших взаєминах із Верховним Господом.

Далее

Як стати по-справжньому щасливим? (ВІДЕО)

Ми є вічною духовною душею, у нас є вічні якості або властивості, які можна буде знайти скрізь, де є душа. І одна з таких якостей – це щастя. Бути щасливою – це природний стан души. Ось чому ми завжди намагаємось знайти щастя. Тому що в глибині себе від самого народження ми розуміємо, що: я маю бути щасливим.

Далее

Хто я? (ВІДЕО)

Але ми не тіло, ми духовна душа. Як духовна душа ми потребуємо духовної їжі. Але ми ніколи її не отримуємо, ми не знаємо про неї. Але ми знаємо, що чогось не вистачає у нашому житті, чогось справді не вистачає. Я маю на увазі, що кожен, якщо він буде досить чесний і зазирне вглиб себе, зможе сказати: «Так, я маю все те, що маю, але всеодно мені чогось не вистачає».

Далее

Свідомість (ВІДЕО)

Завжди пам'ятайте, що ви насправді духовна душа. Це те, хто ви навічно, ким ви є вічно. Це ніколи не змінюється. Протягом життя ви приймаєте багато різних ототожнень. У кожному новому житті ви ототожнюєте себе наново. Але це все матеріально. Але наша вічна тотожність одна й та сама, завжди. І що це за тотожність? Я вічний люблячий слуга Верховного Господа. Це ніколи не змінюється, я не можу це змінити.

Далее

Ціль життя для людства

Таким чином, ми марно витрачаємо все наше життя, ми загублені. Але ми не хочемо визнати, що ми загублені. Ми не хочемо визнати, що нічого не знаємо. Я не знаю хто я. Я не знаю, куди я йду, і звідки я прийшов. Але такою є реальність. Ми просто блукаємо тут на самоті. Це як ви загубилися в лісі, ви просто тиняєтеся там, на самоті і не знаєте куди йти. Не дуже добре почуття.

Далее

Шлях до абсолютного щастя. Що таке самореалізація?

Нам треба розпочати із самореалізації. Ми маємо знати, хто ми. І всі думають зараз: «Ну, я знаю. У мене немає амнезії, я пам'ятаю хто я». Насправді ми не знаємо – це ілюзія. Ми вважаємо, що ми знаємо. Це ще одна неправда. І вона робить наше життя дуже важким.

Далее

Духовне самоусвідомлення

Без духовного знання ми не знаємо, що нам робити з нашим життям, з нашою діяльністю у цьому світі та з нашим матеріальним знанням. Тому у нас великий бардак, і він лише зростає. Тому так важливо вивчати істину. Є велике священне письмо, яке називається Шрімад Бхагаватам. І на початку його є дуже відома мантра, або шлока, яка говорить, що зараз настав час дізнатися про Абсолютну істину.

Далее

СЕКРЕТ

Життя дуже коротке. Ми народжуємося, дуже швидко виростаємо, займається всілякою діяльністю у житті, а потім вмираємо. І це все відбувається у дуже короткий час. І що ми зробили? Чого ми досягли? Деякі люди думають: «Я цікавитимуся духовністю, коли зістарюся». Усі перебувають у якійсь ілюзії, що доживуть до глибокої старості: «Я доживу до 70, 80». Щодня тисячі та тисячі людей на цій планеті помирають у молодому віці. Немає жодної гарантії.

Далее

Йога взаимоотношений

Веды учат нас, что мы, вечная духовная душа, никогда не будем счастливы, никогда не будем удовлетворены до тех пор, пока у нас не будет вечных взаимоотношений с совершенной личностью. И мы все интуитивно знаем это. Все это знают. Поэтому мы ищем эту совершенную личность.

Далее

ГАРМОНИЯ В ЛЮБВИ

Вся идея йоги заключается в достижении гармонии. Однако вы можете увидеть в собственной жизни и из наблюдений за сегодняшним миром, что вокруг царит очень большая дисгармония. Столько хаоса, замешательства, столько беспокойств в мире. Вы можете взять любой аспект жизни, который вам известен, и увидите, что в нём очень много беспокойств.

Далее

Рыба без воды

И то же самое касается нас. Мы как рыба в неправильном месте, в неправильной окружающей обстановке. До тех пор, пока я, духовная душа, нахожусь в материальном мире, у меня будут проблемы, и никто не сможет их решить. Я могу пойти к самому лучшему психологу, и он не поможет мне. Я могу пойти ко всем своим друзьям или зайти в Интернет и спросить Гугл, они также не решат моих проблем. Потому что они не знают решения.

Далее

ИЛЛЮЗИЯ ЖИЗНИ

Мы, духовные души, очень малы, крошечны. Мы не могущественны. Мы не занимаем положение того, кто управляет. Мы действительно немного чем-то управляем, у нас есть небольшая сила, но, на самом деле, она очень мала. И в результате этого мы постоянно находимся под управлением. И есть только две управляющих силы – Верховный Господь и майя, что значит иллюзия. В материальном мире преобладающая управляющая сила – это майя. И майя – это одна из служанок Бога.

Далее

Удовольствие - это цель?

У души есть много врождённых качеств. И одно из качеств – это желание удовольствия. Когда-то замечали это? Вы когда-то замечали, что все ищут удовольствия? И не только души, находящиеся в человеческих телах.

Далее

РЕШЕНИЕ ИЗМЕНИТЬСЯ – ЛИЧНЫЙ ВЫБОР КАЖДОГО

Человеческая форма жизни предназначена для размышлений. Нам следует размышлять, осознавать – это цель той «машины», которая у нас есть. Но, обычно мы используем её неправильно и оказываемся в очень трудных ситуациях.

Далее

НОВОЕ РОЖДЕНИЕ

Так что, когда человек совершает продвижение в духовной жизни, одна из тех перемен, которая происходит, связана с тем, как он видит всё, как понимает – взгляд на мир, скажем так. И это очень важно.

Далее

"Всегда думай обо Мне"

Нам нужна дорожная карта жизни, потому что наше путешествие – это путешествие из материального мира в духовный мир, и мы не знаем дорогу. Мы потерялись, были потеряны на бесчисленное количество жизней, отклоняясь в одно направление, другое, упираясь в один тупик, другой тупик, попадая во множество проблем по дороге. Нам нужна карта и нам нужен проводник.

Далее

Веды – наше руководство в жизни

Знания, которые содержатся в этих священных писаниях, очень обширны. И они охватывают каждый аспект жизни в материальном мире, также как и все аспекты жизни в духовном мире. Это полная информация обо всём, которая содержится в ведическом знании.

Далее

Самая древняя наука о душе.

Когда мы думаем о писаниях, обычно мы представляем себе, что есть какая-то книга каких-то писаний, и вы можете её прочитать. На самом деле писания означают «истина». И записаны они были совсем недавно – 5 000 лет назад. Но истина, очевидно, присутствовала и до этого. И каким бы удивительным нам это ни казалось, записывать её не было нужды.

Далее

Духовный Учитель и Панча-таттва

Духовный учитель – это чистый представитель Кришны. И это то, что делает его истинным духовным учителем. Потому что он просветляет нас в том, что из себя представляет воля Кришны. В процессе бхакти-йоги студент, ученик учителя, всегда прославляет учителя.

Далее

Balakhilya (En) Happy man (En) Балакхилья (Ru) Facebook (Ru) Наш блог Карта сайту