Posted by on Жов 31, 2016 in Медитація - захист і рішення | 0 comments

Святое имя - защита

Це подібно до притулку, подібно до невидимого захисту. І ми можемо знайти цей притулок, коли ми повторюємо ці мантри.

Коли я зустрів свого духовного вчителя, якому я завжди висловлюю свою повагу, він сказав мені: «Це твій прихисток, це твій захист. Прийми притулок у цьому трансцендентному звуку, у Святих Іменах». Це імена Верховного Господа. Мій Верховний Господь є кінцевим притулком. Його імена не відрізняються від Нього Самого.

Багато людей моляться (якщо вони моляться): «Господи, допоможи мені». Більшість молитов належать до цієї категорії: «допоможи мені», «захисти мене». Тому що тоді ми розуміємо, що мені потрібний захист, якого я не можу отримати у цьому світі. Мої друзі не можуть мене захистити, моя сім’я не може мене захистити, мій уряд не може мене захистити, лікарі не можуть мене захистити і таке інше.

І щаслива та людина, яка розуміє: тут немає справжнього захисту. І тоді єдиний захист, до якого ми можемо звернутися, – це духовний захист. І цей духовний захист, звичайно ж, усі розуміють – це Бог.

Не знаю, чи ви стежите за новинами, але нещодавно літак авіакомпанії «Німецькі авіалінії» був навмисно розбитий другим пілотом. І він убив 150 людей. Зайняло вісім хвилин, щоб цей літак із висоти 38 000 футів (10 000 метрів) врізався в гори. Вісім хвилин – дуже багато часу до того, як ви помрете. Спочатку вони, звісно, ​​не знали про це. Не було так, щоб вони всі вісім хвилин знали про це. Але я впевнений, хоча немає цього підтвердження, що принаймні вони мали чотири-п’ять хвилин для того, щоб зрозуміти: «Я помру».

Командир корабля, перед яким зачинили двері в кабіну, ломився в ці двері, намагався розбити ці двері. Я впевнений, що всі розуміли, що відбувається, що це – воно. І в чому був їхній захист? Ременя безпеки для цього недостатньо. Рятувальний жилет під вашим кріслом також не допоможе. І стюардеса – теж, навіть якщо ви натискатимете кнопку її виклику. У чому тоді захист? Нема захисту. Вісім хвилин, сім хвилин, чотири хвилини. І щасливі люди, я не певен, чи були вони там, почали б кликати на допомогу Бога. Я впевнений, що багато хто робив це, навіть атеїсти. “Я не вірю у Бога!” Але в такий момент вони починають: Боже, допоможи! Тому що інтуїтивно, ми, духовна душа, знаємо, що ми потребуємо допомоги Господа.

Так що, якби ці люди на борту співали, наприклад, ГООРАНГА, був би зовсім інший результат після того, як вони залишили своє тіло. Вони мали б цей захист. Але насправді все більше і більше потрібно знаходити нашу допомогу і захист в Божих Іменах.

«Допомога ваша в Імені Господньому», «Врятуй мене, Боже, Ім’ям Твоїм», «Того, хто покличе по Імені Господньому, буде врятований». Це написано у Біблії. Ісус Христос сказав: «Ось молитва для вас – Отче наш насущний на небесах, нехай святиться Ім’я Твоє».