Posted by on Чер 20, 2015 in ГАРМОНІЯ В ЛЮБОВІ | 0 comments

Ми постійно чуємо про скрутну ситуацію на планеті, про проблеми на планеті. І якщо ми не змінимо те, як ми діємо, і те, як ми ставимося до природи, людське життя не зможе тут продовжуватися. Так що довкілля в дуже поганому стані.

Але Бог не створював навколишнє середовище у поганому стані. Він не створював забруднені річки, брудне повітря, забруднену генно-модифіковану їжу та решту ознак того, що з навколишнім середовищем поводяться неправильно.

Сьогодні стільки хвороб. Особливо серед людей. Кілька днів тому я міркував про те, що єдиний спосіб життя на цій планеті, який має стільки проблем зі здоров’ям, – це людина. Ви не побачите, щоб тварини ходили та кашляли, щоб у них з носа текло, щоб вони лежали, бо у них рак і їм потрібне якесь лікування.

І, дійсно, можна побачити, що ветеринари, лікарі тварин, лікують лише свійських тварин. Тих, які перебувають під опікою людей. Тож люди роблять так, що їх так звані домашні улюбленці хворіють. “Нам потрібно відвести їх до ветеринара”. А в оленів і білок – тут живе білка, бачив її пару днів тому – у них все добре. Вони не приходять до лікаря і не кажуть: «Ой, хворію, допоможіть». У них все гаразд. І діти у білки теж ростуть здоровими, якщо тільки не наїдяться якої-небудь гидоти, яку залишили люди. Тоді у них виникнуть проблеми. Розумієте? Тоді вони захворіють.

Отже, очевидно, що проблеми не у тих, ким рухають природні інстинкти. Вони живуть як треба, тому що природа каже їм, що потрібно робити, і вони дотримуються цього. Проблеми тільки у представників «просунутого» способу життя на планеті, у тих, що ходять на двох ногах, носять модний одяг і отримують високі вчені ступені, гарна освіта – «розумний» спосіб життя, «просунутий», який не має уявлення, що йому робити.

Ми не знаємо, що нам їсти, ми створили різноманітну штучну їжу, оброблену їжу. Тепер ми вже можемо генетично модифікувати її, щоб вона зберігалася на полиці місяцями, щоб на неї не впливали ніякі пестициди і так далі. Ми можемо запхати рибний ген у помідор. Так що ви їсте помідор, а насправді їсте рибу. Ми маємо дуже «творчий» підхід.

Нещодавно я дізнався, що аутоімунні захворювання… Це одна з останніх областей захворювань. Наприклад, синдром хронічної втоми та всілякі рідкісні хвороби, коли імунна система атакує тіло. Нещодавно я дізнався, що кількість цих аутоімунних хвороб збільшилася на 400% з того часу, як 20 років тому почала вводитися генетично модифікована їжа. Це «прогрес», ми дуже «розумні».

Ми не знаємо, як прийти до гармонії, ми не знаємо, як жити. У нас неймовірні здібності, просунутий розум, просунута розбірливість, і ми можемо робити багато всього своїми руками, поєднувати всілякі елементи, і ми робимо це. Просто дивно, наскільки сильна у людей здатність сидіти і думати: «Як мені взяти щось природне і зробити його штучним? Як я можу зробити те, що зовсім погано для мене, таким, щоб воно мало смак того, що дуже добре». І у них дуже добре виходить, добре йде.

Подивіться склад продуктів на будь-якій упаковці. Це все продукти, які пройшли обробку, і ти дивуєшся, як їм взагалі вдалося запхати таку кількість всього в один продукт. Там 50 складових та 25 різних індексів «Е». І ти дивуєшся: “Як тільки вони додумалися запхати туди все це?”